Waiting for the world to change

Det är något visst med att vara den enda som är vaken. I alla fall ibland. Det känns lite som om man går omkring i en dröm. Allt är tyst, mörkt och stillsamt. Mäktigt på något sätt.
Andreas for just hem. Han, jag och brorsan har suttit och sett film ikväll och socialiserat oss. Men en som uppenbarligen tyckte antingen att; 1. vi, 2. filmen eller 3. han har en väldigt skön soffa, var brodern min. Han stupade efter några minuter in i filmen och sov sedan genom allt spännande! Själv gömde jag mig bakom en kudde för jag klarade knappt av händelserna. Andreas däremot satt och var lätt road över brorsans märkliga ljud som han åstadkom och över mitt gömställe.
Vad var det då för hemskt spännande film mån tro?? Jo, denna:
Ryyyysligt intressant! Notera den röda lilla tomten till vänster, den minsta. Jag vill ha en sån.


Update

Design under uppbyggnad.

Free me

Här kommer lite bilder från gårdagens spännande (för mig i alla fall) händelse. Alla bilder kommer från Alines blogg då det var hon som kunde fota.
Lite bilder från studion. Port Royal har mysigaste
studion i Umeå, i alla fall enligt mig!

Skissen innan.

Lillfjun som var mitt stöd. Tack för det!

Minen....

I pausen hade Aline varit och köpt choklad!! Vilken kvinna jag skaffat
mig alltså! Vi bjöds på supergott kaffe och jag var skakis.

Ska man bli fin får man lida pin var det någon som sa. Men shit the same,
jag är skitnöjd!!!
Det var det!

I'm wishing you happiness

Har du också varit med om att du hört en låt, flera , flera gånger, utan att egentligen lyssna på texten som sjungs? Men när du väl gör det är det som om det verkligen går upp för dig vad de menar. Och precis så där lägligt när du är någonstans i livet och kanske just den behövs. Det har jag, väldigt nyligt. Den spelas nu gång på gång i mina hörlurar och jag kan inte få nog av hur rätt den stämmer in på mig. Som att det var tänkt att jag JUST NU skulle förstå meningen i orden. Ja, hörni. Musik är ett mäktigt medel, det är bara att inse.
Har ni någon låt som verkligen stämmer in på er JUST NU? Dela gärna med er!

Ink Happend

Nu har jag ÄNTLIGEN gjort det som jag sen barnsben drömt om att få göra. Jag har tatuerat mig. Efter mycket smärta (tro inget som någon annan säger, det gör verkligen ont!) och lite kaffe, så var jag klar. Det tog cirka tre timmar och det är skitduktiga Anders på Port Royal Tattoo som ritat den och tryckt in den i skinnet på mig. Jag är helnöjd!! Jag längrar tills jag kan visa den utan plast och sårvätska. Lille gullefjun-Aline följde med mig och var mitt stöd i de svåra stunderna. (Även Sanna fanns där i sin frånvaro haha!)
Här får ni en bild på hur den ser ut, det syns inte så bra, men om några dagar kommer bättre bilder!
Känner mig så fin!

Let your body move like a maraca

Helgen har gått fort denna gång. I fredags kom TS och Jonas hit och tillsammans med dem och brorsan hade jag en jättehärlig kväll. Vi pratade, skrattade spelade kort och ägde i 4-mannagames. Kändes precis som gamla goa tider haha! Aline sov sedan över och vi kom båda fram till att vi sover som STENADE med varandra, vilket är väldigt märkligt medtanke på våra vanliga sovvanor. Hur som helst, efter en god natts sömn klev vi upp på lördagen, taggade på dagen. Jag och mina päron åkte iväg till Robertsfors, närmare bestämt hem till Lisbet. Och utan att överdriva kan jag lätt säga att det var som en underbar dröm. Blandningen av snygga bilar, musik, gamla grejer, historia och ruggigt gott kaffe gjorde hela vistelsen fantastisk. Jag hoppas verkligen att jag får komma dit fler gånger, så mysigt var det! 
På eftermiddagen var det (tyvärr) dags för hemfärd och någon timme senare var jag hemma igen. Då var det bara att byta om för att sedan åka iväg igen, denna gång till Moa. Väl där fick jag middag och vi pratade och skrattade. Efter vissa om och men kom även Arvid förbi och tillsammans åkte vi sedan till Verket för att lyssna på musik och dricka öl. Väldigt trevligt!
Så blev natten till dag och det blev söndag (idag alltså). Efter frukosten åkte jag och min familj för att hälsa på min mormor och morfar som bjöd på fika. Efter någon timme begav vi oss hem igen och jag packade grejer (Tinis-style) och drog sedan iväg för att plocka upp Fjunis. Vi skulle nämligen iväg och träna på IKSU. Så nu är även jag medlem, vilket känns lite konstigt haha! Jag ska alltså nu pumpa varenda liten muskel i min inte så lilla kropp. Vi inledde med en introduktion på gymmet och därefter ett Zumba-pass. Nu har jag blåsor under stortårna och jag är totalt slut. Underbart!


Who's gonna save tonight, if we wont?

Tänkte (äntligen) lägga upp ett litet inlägg här. Jag har sett att jag har några stackars trogna följare som gång på gång blir besvikna över det faktum att jag inte uppdaterar. Till er: Tack för tålamodet! <3 Men jag måste varna er om att det kan gå långt mellan gångerna eftersom jag helt enkelt har för lite tid/ork/engagemang just nu, men hang on there! Det kommer!
I alla fall. Några bilder från då jag hade tråkigt en dag då jag var sjuk. Det blev en liten frilla.
Nu ska jag tända några chokaldljus!

Baby doll doll doll, rock 'n roll roll roll!

Tragiskt dålig uppdatering, förlåt för det!

Trots att jag gått och blivit smittad av faderskapet (he got the flu...), kan jag inte sluta känna mig lycklig för att solen börjar titta fram ordentligt på dagarna. Som idag, jag sov på altanen i några timmar i inte mindre än 21 grader! Inser ni att våren är här? Jag blir så varm och gosig i magen av alla vårkänslor! Så fort jag blivit lite bättre ska jag fixa några fina bilder att lägga upp.
Nu ska jag fortsätta att hålla tummarna för bästa bandet i Mellobello hittills!
Top Cats!


Update; DOM FRICKIN' VANN!!!!!!!!!

RSS 2.0