Somebody that I used to know

Nu tänkte jag se om ni läsare har några frågor att ställa? (Jag hakar på bloggtrenden helt enkelt) Jag tänkte ha en frågestund! Fråga vad du vill, hur du vill, hur mycket eller lite du vill! Åh, vad kul det ska bli och se om något ramlar in! Sätt igång, fråga på!

Waiting

I läsningskön ligger dessa:

It's amazing

Efter några år av letande efter de PERFEKTA, har jag äntligen funnit dem! Och med hem fick de följa, dessutom. Om jag ska ha dem på balen eller inte vet jag inte än, men det kan luta åt det, hihi.

I'll stand by you

Visst bråkar vi. Vi skriker på varann, vi kan säga de mest nedriga sakerna till varandra och nästan slå varandra gul och blå (ja, vi är vuxna människor). Men, något som han alltid kommer vara är världens bästa. Han ställer upp när det behövs och man kan alltid prata med honom. Han fattar mina dåliga skämt och han skattar t.o.m med åt dem. (Om det är för att vara snäll med lillsyrran vet jag dessvärre inte, haha!)
Jag har världens bästa brorsa!
(Plågad själ där på bilden bara... Haha!)


Hold me

Längesedan det blev någon uppdatring här, men vad gör man när livet håller en upptagen? Haha
Ikväll Blir det något som jag sällan gör, jag ska ut. I och för sig var det inte längesedan jag var ute med älskade TS, men denna gång ska jag på det andra stället som stan erbjuder, nämligen Corona. Om det blir lika trevligt som förra gången vet jag inte, men man kan alltid hoppas!
En bild från helgen med de bästa!
På fredag till veckan ska jag även göra en annan sak som jag sällan gör, jag ska och dansa med några kära, kära vänner! Åh vad längesen det var! Det ska bli så härligt att träffa dem och göra något jag älskar! Kul kommer det bli!
Dessa två är de som jag ska följa med. Längtar!!


I found love

Så har man fått utlopp för sin estetiska ådra återigen. Idag hjälpte jag nämligen min faster att plocka ihop en liten blombukett till min mamma eftersom som hon, min andra faster och min farbror skulle gratta mamma. Detta blev resultatet:
Som vanligt är det ingen jättebra kvalla på bilderna, men jag hoppas ni har överseende!
Eftersom blommor är något jag mycket sällan plockar ihop själv, var det lite roligt att det blev ett rätt bra resultat. Vad tycker ni stackars läsare? Haha

United, united, united we stand

Igår gjorde jag något som jag vanligtvis inte brukar göra. Jag klickade hem en underbart fin klänning hem till min brevlåda. Utan så mycket eftertanke. Jag var bara helt såld påd en. Första steget till att bli en shopaholic? Jag hoppas verkligen inte det!
Ni får se för er själva vad jag menar med underbar:
Hell Bunny Klänning rosa/vit rutig
Köpt från Fyniq.se, min nya favoritsida!


Sometimes I get a good feeling

Ibland är det märkligt vad tid, kreativitet och en nypa tålamod kan göra. I mitt fall blev resultatet detta:
Den stackars modellen: Madde
Jag vet inte om man ska tycka det är snyggt det jag åstadkommit, eller om det är snudd på galenskap och ett behov av människor i vita rockar. Jag känner mig lite grann som ett litet barn som lär sig rita, det kan se jättekonstigt ut för andra, men man är på något sätt stolt ändå. Och övning ger ju färdighet, eller? Haha

Boom Boom

Tänkte lägga upp en av mina nya favoriter! Nämligen Imelda May. En grymt duktig tjej med underbar röst. Lyssna och njut!

Two worlds, one family

Nu var det dags för en bild från mitt kära bildarkiv igen. Nu ska vi dyka ner så långt bak till ungefär tre år sedan. Jag gick i nian, umgicks med ett underbart gäng med tjejer och livet lekte.
Vi var unga, spontana och grymt söta!
(Alla vi tjejer var tyvärr inte med denna kväll)
Kvällen till ära hade vi stylat varandra i allt vad nu Anna råkade ha i garderoben! Det var tider det. Eller vad säger ni tjejer? Haha

For You

Idag är det ingen vanlig dag, nej för det är nämligen Alines födelsedag! Hon fyller inte mindre än 19 år!! Shit vad tiden går, man hinner ju inte med! (jag gillar att låta som en gammal tant hehe)
Hoppas du får en underbar dag älskade, ÄLSKADE vän! Kom ihåg att du är alldeles underbar och att du kommer gå LÅNGT!
(bild från alines.blogg.se)
Det är den snygga bruttan i mitten som firar!
Och denna låt tillägnar jag dig <3

You ain't seen nothing yet

Tänkte visa min fina klänning som jag fick i födelsedagspresent av J's föräldrar. Jag använde den då jag var utomlands på nyårsafton. Den är köpt från Fyniq.se där man kan hitta jättemånga olika härliga klänningar till ett bra pris!
Redo för en fin nyårsafton
Puss!
Hoppas er nyår var jättebra och att ni fått en härlig start på det nya året!
Har ni avgett några nyårslöften?

He was telling everyone in town, of the love he's found

Av en händelse fångades min blick idag av en intressant bok som stod i skolans bibliotek när jag traskade förbi med mina kompisar. När jag tittade närmare såg jag att det var en bok som jag funderat på att införskaffa! Min skola är allt bra den! Så, innan en lektion skyndade jag iväg för att låna den.
Den är fylld med en massa bra tekniker och fina steg-för-steg bilder där man får lära sig att göra olika frisyrer. Underbart! Någon som är intresserad att vara modell för även detta? Haha!

You can tell my lips

Turist som man var där 600 mil från hemlandet så hör det ju nästan till att man ska köpa något riktigt turistigt. Mycket riktigt följde jag detta och införskaffade mig en... *trummvirvel*... HATT till min samling av huvudbonader! Och inte vilken hatt som helst, utan en riktigt cool sådan!
I approve this hat!

Blek svenne i ett försök att likna cowbojsare, howdie!
Om Sarah Forsman råkar ramla över detta inlägg kan jag ju bara säga: Nu är jag lika cool som dig! Haha!

I keep a close watch on this heart of mine

Som många av er kanske vet gillar jag att skapa olika grejer, och bland de roligare saker jag vet är att med hjälp av smink och hårspray fixa olika frisyrer och make-uper på andra. Jag är verkligen inte en av dem som skulle platsa i smink-eliten, jag är en amatör, men övning ger ju färdighet! Därför införskaffade jag en sminkpalett med 88 olika ögonskuggor i olika nyanser och färger!
Klart godkänd av mig!
Nu behövs bara någon stackare som vågar sig på att sitta modell! Intresserad? Haha

Country roads take me home

Nu var jag tillbaka till Sverige och dess vinterskrud. Det har varit en varm och skön semester på varmare breddgrader, nämligen Gran Canaria! Istället för att skriva ett alldeles för långt inlägg om vad jag gjort och vad som hänt så lägger jag istället en liten bildbomb från stället jag var. Hope you'll enjoy!
Hoppas ni alla haft ett underbart lov och härliga storhelger!

RSS 2.0