Feels like I've waited my whole life

http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0&feature=player_embedded
Tyvärr gick det inte att lägga in videon här, så ni får webb-adressen istället!
Trots att jag är alldeles ung för något sånt här kan jag inte hjälpa att längta till den dag då jag själv står på altaret och ska säga "Ja". Och ska jag nu gifta mig, då ska det vara såhär! Blir så galet glad då jag ser denna video, det måste ju varit det roligaste bröllopet någonsin, det kan ju inte varit en enda som inte satt och log och skrattade med hela hjärtat! Tummen upp för glada och roliga bröllop!

Back in the days

När jag gick på Östra kom jag och an kompis på att vi skulle vara "Fjortisar för en dag". Eftersom brunpuder, idomin, push-up och ego-bilder var ett hett återkommande koncept tog vi an stilen. Med mjukisbyxor på, för tajta linnen och putande läppar var vi som gjorda för det! Eller vad tycker ni? Haha

Gotta love donuts!

Igår när kära Madde var här fick jag äran att leka lite med hennes hår! Jag var som ett barn på julafton!! Hon har så galet långt hår att göre en massa roligt med.
Båda dessa är gjorda med hjälp av en s.k. Hairdonut, finns att köpa på tex Glitter!

Livin' on the edge

Medan jag väntar på att iTunes ska lägga sig till rätta i min nu välfungerande dator tänkte jag göra ett litet inlägg. Gårdagen spenderades med musikuppträdanden av några jätteduktiga musikare från Östra, träff med folk man inte sett på lääänge, väskletande, hejdå-sägande, god mat och mys. En hel del alltså!
Tog några bilder igår, så jag tänkte lägga upp några här!
Träffade Nanna som jag inte träffat på jättelänge!
Ehm.. Ja, Det är här är Hashem. Han gillar att steka.
Fika, prat och tankenötter med NV-arna
Allt som allt, en väldigt lyckad dag!

Magnifique

Någon dag ska jag också kunna ha såhär!

Long time no see

Eftersom att min kära dator (nu döpt till R.E.Tard) känt för att inte lyda sin övermäktiges order så har denne varit utan uppdateringsmöjlighet hela helgen. Vilket på sätt och vis varit grymt skönt.
Men i alla fall: vad har då hänt under denna superhärliga helg?

Fredag:
Då jag slutat skolan åkte jag och J hem till mig för att att, ta det lugnt och sedan göra oss i ordning inför färden till Droskan. Det var nämligen Rockabilly-kväll där. Så vi duschade och gjorde oss klara och vid nio åkte vi in till stan.

Bruden redo för Droskan! (Beklagar dålig bild osv.)
När vi kom in möttes vi av en hel hop människor modell 60-talist. Men det lät inte hindra oss, utan vi (i alla fall jag) hade riktigt roligt ändå. Jättebra musik, trevligt folk och en härlig stämning! Extra roligt kändes det ju att tre personer kommenterade min klänning som jag ahde för kvällen, så kul!
Här är lite musik från ett av banden som spelade, ett Ume-band bestående av 5 grabbar i min ålder som verkligen vet hur man rockar lös!
Tyvärr har jag inte fler bilder från kvällen, men men!
Lördag:
Slitna krigare gick och la sig på på natten och vaknade sedan upp morgonen därpå. Mini-jul stod på menyn! Jag och J tog det rätt lugnt hela dagen fram till middagen som naturligtvis var kinamat!! (Nej, julbord såklart...) Vi glufsade i oss av maten tillsammans med min kära farfar som vi bjudit in på mat. När han traskat in till sig och vi plockat undan var det dags för julklappsöppning! Men innan var det foto som gällde, mammas kära tradition sedan 19 år tillbaka.
Kärt med syskon <3
Jag ska visa er bilder på klapparna sedan, superbra grejer!
Därefter gick familjen och la sig rätt tidigt medans jag och J satt och mös i vardagsrummet.
Söndag:
Även detta blev en slö dag. Vi klev upp, gjorde oss i ordning och sedan då J åkt hem åkte resterna av familjen till Vännäs och till mormor och morfar. Där blev vi gödda med mumsig mat och hjortron till efterrätt! *torkar bort lite sickel* När vi ätit och haft det trevligt ett tag var det dags att åka hem igen och ta det lugnt.
Nutid
Tog bilen till skolan idag, SKÖÖÖNT. Sjukt obehaglit väglag, men jag överlevde hela vägen! Det här är något jag kan bli van vid.

We're gonna dance the night away

Ikväll blir det att dra iväg med J till Droskan och partaja lös! Kul ska det bli!

Insane

Hahahha, kolla vad jag skakade fram ur mitt lilla bildarkiv!
Ingen mindre än Modell-Sanna! HAHAHHAHA sjukt söt!

And I said, what's going on?

Gårdagen var inte riktigt toppen av glasslasset. Efter att jag stressat in till stan med Madde i full karriär, satt stressen kvar i kroppen långt efter att jag kommit hem. Dessutom var jag dundertrött. Så när jag skulle baka igårkväll gick det inte så bra som jag hoppats på. Några av de smärre fel som hände igår:
- Min dator lagade ihop när jag som mest behövde den (jag får be till gudarna att den är hel till imorgon då jag har redovisning...) =ännu mer stressad tjej.
- När jag skulle baka pitekakor blev smeten så tjock att den började klättra uppför elvispen då jag vispade = sur tjej.
- Jag brände mig på plåten då jag skulle ta ut kakan = arg tjej.
- Jag failade med chokladbollarna vilket borde vara nackskott på om man inte klarar (i alla fall på mig...). Jag smälte smöret och fattade inte vad som gjorde att chokladbollarna var så lösa förän typ tio minuter efter, då jag redan lastat i några DL med havregryn (stackars de som åt dem..) = förbannad tjej.
- Tvålade in händerna efter bakningen och väntade därefter på att vattnet skulle komma ur kranen, hann fundera flera gånger på om det var dålit tryck i kranen eller om nån jävlats och stängt av det, innan jag insåg att jag inte ens slagit på kranen = dags att gå och lägga sig.
Ibland är det bara att inse, jag sover för lite...

I'm dancing with myself

Nu har jag gjort en skiss över hur min blivande del av kroppen kommer bli! Ska bli så kul att äntligen göra den! När jag är hemma igen ska den på kroppen.
Vad tycker ni?
Det ska vara två svalor och äppelblommet ska se ut ungefär såhär!

United, united, united we stand

Efter skolans slut halkade jag, Thesa och Maria iväg till stan med hoppet om att inte bryta lårbenshalsen innan vi hann fram. Detta lyckades vi undvika, med värre var det för e stackars tant som var på väg åt samma håll som oss. Det var en jättesöt tant, en sån som man skulle vilja fika bullar med och prata hur det var förr med. Hur som helst verkade hon ha svårare att bestrida halkan än vi tre av modell ung. Därför gjorde vi brudar en god gärning och frågade den stackars tanten om hon behövde hjälp. Dessvärre kände hon sig inte i behov av det, men vi kastade ändå ett öga på henne då och då när vi gått förbi, för att se om hon ramlat.
Därefter dumpade jag och Thesa av Maria på station och traskade vidare till Röda korset. Så mycket fint man kan hitta på Second hand, till ett härligt pris och som är riktigt fräscht. Jag fyndade en jättefin kjol i mörk grönt där. Den kommer bli så skön att ha på sig när jag åker till varmare breddgrader! Tänk er den med ett vitt linne och ett brett bälte, mums!

Take me down to the paradise city

Har just klivit av motionscykeln som i vanliga fall står nere i vardagsrummet och dammar igen. Jag måste ju pumpa upp mina ben några muskelstorlekar innan det är dags att hamna under kniven. Sedan är det ju bra i ren allmänhet också! Dock tror jag tallriken med glass drar ner på resultatet lite, haha!
Nu börjar det äntligen närma sig, tha biggy trip! Så härligt det ska bli. Nog för att jag gillar snö, det är svalt ute och man kan tända härliga ljus, köra skoter och åka slalom, men tacka fasen för att sol, stränder och värme är bra det med! Jag ska steka runt med alla andra blekvita, smygtjocka svenska turister som använt för lite solskydd för ens stoppa ut näsan i solen.
Jag har redan hunnit börja packa (vadå snabb tjej?) så att det jag ska ha med mig inte ligger i tvätten och ruttnar när jag ska ha dem.
Underbar låt, får sommar i hela kroppen!

I'll keep you my dirty little secret

Tänkte bjuda på några bilder som jag och min fina Moa tog en helg för ett tag sedan. Måste erkänna att det kan vara rätt kul med sånt här. Hur det blev? Det får ni själva avgöra! Men shhh! Berätta inte för någon om dem ;)

People will always take the long way around

Så har skoldagen gått mot sitt slut, och nu har jag alltså tre timmar och en kvart att slå ihjäl. Vilket I-landsproblem.
Vad kan man då göra med den tiden? Lära sig joddla mitt på torget?
Hur som haver, helgens mys ligger fortfarande i kroppen. Jag var nämligen och traskade runt på Forslunda Julmarknad med J i några timmari lördags. Det är så sjukt mysigt där och alla är så snälla. Det såldes allt från fårskinn till godis till små fina änglar i glas. Jag fyndade en julklapp till min kära faster också, hoppas hon kommer bli glad!
Fick även chansen att köra för första gången utan övningskörningsskylten på bilens akterparti! Känslan var grym! Men dessvärre var min kära passagerare nära sammanbrott, han såg nog tunnelns slut rätt nära. Stackars pojk.
Jag längtar verkligen tills jag kan ta bilen heelt själv, ta mig en åktur, kanske hälsa på någon och åka dit näsan pekar. Skulle inte vara helt fel.
Här ska jag köra någon gång. Kanske lite klychigt, men det skiter jag i. Ser ni vart det är?



18 and life you got it

Nu är det väl på tiden att göra det officiellt. Jag är härmed en del av de som kör runt i plåtlådor på fyra hjul på alla Sveriges vägar, även kallad: bilist. Jag har tagit körkort! Ja, då var det sagt!
Ruggigt nervöst var det, men trots att andan höll sig i halsen och jag knappt kunde tänka klart, klarade jag uppkörningen. Skönt värre! Så nu ska väl även jag någon gång få ta bilen och ta mig en tur, ensam, med musiken på högsta volym och känslan av frihet i maggropen.
Så, vad säger ni? Är det någon stackare som har lust att parkera en sådan här skönhet på min uppfart som "Grattis-till-körkortet" present?
Jag skulle inte tacka nej till det inte!

Runaway with my heart

Som jag tidigare skrivit närmar sig julen i en ruskig fart. Knäcken ska kokas, fönstren pyntas och klapparna ordnas. Men vad gör man om har svårt att hitta den där fina julklappen som man skulle vilja ge? Eller en person inte önskar sig något speciellt?
Då har jag ett jättebra tips!
Köp ett paket utan innehåll, men som skulle rädda en annan människas liv. Det är nämligen så att SOS Barnbyar har ordnat olika paket som går att köpa från deras sida. Vad sägs om att för 103 kr bidrar du till att ett barn i Ukraina slipper gå hungrig?
Här finns en massa olika alternativ där du ger mer än bara en present, du ger även hopp till ett barn om en bättre framtid. Så istället för att ge bort något som kommer stå och skräpa i ett hörn efter två månader, ge något värdefullt!
http://www.sos-barnbyar.se/Butik/priv/Pages/default.aspx
Ta hand om er!


Mer jul

Julen närmar sig med stormsteg, minst sagt. Men det är skönt. Snön har äntligen börjat leta sig ner på marken och det står adventsljusstakar i fönstren. Och jag sitter i skolan och tittar på den bästa julkalendern som visats på länge! Den är underbar! Jag får en så mysig känsla i maggropen, som om jag vore sex år igen! Det är nästan så att jag börjar tro på tomten igen.

RSS 2.0