Shout it, shout it, shout it out loud!

I fredags åkte jag iväg till Moa för att ha en helmysig tjejkväll där. Vi åt supergod nachotallrik och pratade, pratade, pratade. Tack för det! Vi hade också en utmaning för kvällen; få mina ögonbryn att synas! Hur det gick kan ni se här:
Efter tre färgningar och en rad svordomar har även jag fått bryn som SYNS!! TS brukar i vanliga fall skratta åt bilder på mig för att jag inte har några ögonbryn... Så, suck on this hörni: jag har inte ens fyllt i dem! Hehe

You're my big handsome man

När jag beställde en klänning till balen i vår hängde det med två klistermärken i paketet. Då kände jag att "dessa måste jag ju använda!" Därför fick ena hamna på min dator!
Tadaaa! Coolt va?
Jag kände att det var aktuellt att pimpa min dator lite, göra den mer personlig så att säga.

Another sunday morning

Jag skulle ju lägga upp en några bilder på presenten jag fick i tisdags, och här är de!
Ett armband med en jättefin svala utskuren.

Måste bara älska den!


Do that twist!

Det är otroligt dålig uppdatering här, jag vet, och det ursäktar jag. Det har bara varit annat som upptagit mina tankar på senaste tiden. Men jag river igenom det som hänt sedan sist.
Helgen var väldigt härlig. I fredags blev det som sagt en dag i välmåendets tecken. I lördags blev det det också kan man nog säga. På morgonen vid elva åkte jag till Mya Flow och var med på ett Flow-pass. Riktigt jobbigt, men riktigt kul! Därefter åkte J med hem och vi lekte med småknoddsen som var och hälsade på. När de åkt klippte jag pappa och brorsan (klippningarna går framåt, men MYCKET mer övning behövs haha!) och sedan gick jag och gjorde mig i ordning för kvällen. Jag och familjen minus brorsan skulle nämligen på älgfest.
Väl där bjöds det på underbart god mat, lite sång och roliga berättelser från skogen. Dessvärre var det inte alla som delade min uppfattning om bra berättelser. Det var nämligen några som i princip kraschade kvällen för oss andra. Det de spenderade timmarna med var att klaga, bli riktigt, riktigt fulla och klaga ännu mer. Det var brist på respekt och j****gt omoget av personer i 50-års åldern som trots allt förväntas kunna bete sig bättre. Jag rev till och med av en fras åt dem som bland annat innehöll "Håll käften" och "Dörren är åt det hållet". Ni som känner mig väl vet att det inte riktigt är något jag brukar säga åt folk jag inte vet vilka de är, men jag kände att jag fått nog.
En kvinna som var där ställde sig faktiskt upp och sa ifrån åt de dryga människor som klagade, vilket var grymt gjort!
Trots allt hade jag en väldigt trevlig kväll med personer som jag verkligen, verkligen trivs med. Jag hoppas jag träffar dem snart igen!
Hur som helst, söndagen blev en slö dag där inget hände riktigt.
En liten bild som utfyllnad haha!
Igår var det, som de flesta vet, Alla hjärtans dag. En mysig dag där folk visar att de tycker om varann lite extra, men samtidigt en dag där affärerna får en chans att sälja mer prylar = min åsikt om denna dag är lite tudelad.
Hur som helst fick jag en härlig dag av J och en fin, fin present! Jag ska lägga upp en bild senare för de som vill se.

You're a star and I'm your only girl

Efter en rätt slitig vecka kan det vara skönt att bara ta hand om sig själv en kväll. För mig blev den kvällen ikväll. Jag började med att totalstäda mitt rum. Många tycker nog det är ett konstigt sätt att ta hand om sig själv, men saken är den att jag inte kan slappna av i ett stökigt rum. Det blir något som ligger över mig hela tiden och jag får ingen ro. Därefter satte jag igång bastun och tog en välbehövd genomkörare av min kropp. Ångbad, rengöring, ansiktsmask, hårinpackning och bastu med lavendeldoft. Underbart är ordet. Nu ska jag strax lägga mig i sängen, lyssna på härlig musik och varva ner. Ibland måste man bara älska livet, som nu, totalt lugn.
Egentid är oerhört underskattat. Det är ibland just det man behöver för att komma ner i varv och må bra. Att rå om sig själv, lyssna på kroppens signaler om vad den vill göra och sprida lite glädje och inre frid omkring sig är något alla borde göra då och då, det är värt det i längden!
Hoppas ni alla får en underbar helg och att ni tar hand om er själva!

Awake my soul

Sitter just nu och väntar på att Julia och Arvid ska plocka upp mig så ska vi åka hem till mig. Där ska vi äta och göra oss iordning inför kvällens trip till Ö-vik! Jippi!!
Så jag tänkte svara på de små frågor jag fått. Here we go!

Postat av: sanna
uppdatera oftare??????????? (ja det är en fråga)
Svar: Jag ska absolut försöka göra det! Det har bara varit mycket runtomkring (det klassiska svaret, men det är sant!), och jag har haft lite bloggtorka. Något tips vad jag kan skriva om?

Postat av: anonym
Om du inte fick välja din egen vems av dina kompisars kroppar skulle du då helst vilja ha och varför? :)
Svar: Jadu, bra fråga. Jag är nöjd med min kropp, med alla sina små skavanker som den har, vilket gör att jag har jättesvårt att välja någon annans. Speciellt eftersom att alla mina vänner har sjukt snygga kroppar hela högen! Nu låter det som att jag försöker smöra eller så, men faktum kvarstår; jag hade inte kunnat få snyggare kompisar! Men för att verkligen svara på din fråga: om det vore det enda alternativ jag hade för att min egen höll på att ruttna bort eller så, skulle det stå mellan Alines eller Kikkis. Alines för att hon är sjukt tränad och har ett riktigt tajt ass (egen erfarenhet) och Kikkis för att hon har så fina former!

Postat av: Aline
vad är det bästa med mig? hehehhe sköja ba men okej vilket land skulle du helst vilja resa till just nu? och vilka tre saker skulle du ta med dig?:D::D:D
Svar: Haha, att du är så sjukt störd och underbar, skulle kunna krama dig hela dagarna för att du är så rolig!
Jag vill helst resa till Irland, Storbritannien eller Italien. Jag hade jagit med mig TS och en bil som innehåller den bästa musiken hehe!

This one's on me

Jag tänkte bjuda på två stycken bilder från en kväll som jag spenderade med Moa och Anna. Det var jättemysigt, vi pratade, skrattade och, såklart, åt. Underbart!
Moa visade tydligt här var hon står i vår relation.
Bilder från Annas blogg!

If you believe in love tonight, I'm gonna show you how

Läste just om en uppgift vi kommer få i yogan i skolan. Vi ska få gå, gratis, till ett yoga-pass på Mya Flow för att lära oss mer och som en inspiration inför då vi skall sätta ihop ett eget program! Åh, va kul!! Träningsstudion är verkligen skitmysig. Den ligger i en takvåning i ett gammalt hus i Umeå, och det är alldeles lugnt och skönt där, med tända ljus, synliga takstolar mm. Jag hade turen att gå CORE-instruktörutbildningen där, och den var super! Så, har ni möjlighet? Åk dit, helt klart värt det.

RSS 2.0