A heart like yours in a time like this

Nu har uppdateringen legat nere alldeles för länge. Jag har bara inte haft tid och ork då jag jobbat och varit borta, men snart är jag tillbaka på banan! Har inte mått såhär bra på sååå länge!
Vad som hänt sen senast i korthet:
- Hängde med på myskväll i ett hus med bra människor, hörde en massa spännande historier, åt deras mat och kom hem sent.
- Spontankväll med bästa Sessan till Taket.
- Åkte med till Trästock med underbaraste Thesa och hade det gött. Träffade en massa människor och fick oss en hel del skratt. Sov på en lastbrygga, åt färskt bröd och lyssnade på härlig musik, både vid campingen och vid scenen. Slogs med måsar, gömde saker i buskar och sov alldeles för lite.
- Träffade David som jag inte sett på en evighet, nu saknas bara Julia också! Drog och badade med grabbarna, förfrös kropp och knopp, åt glass och tog det lugnt.
- Umgåtts med brodern, fick käk och en mössa.
- Köpt en fotölj (vuxenpoäng!)
- Och haft det allmänt gött.
.
Nu ska jag vänta på att sconesen ska bli klara så ska jag och min frukostdejt äta!

Everything

Fick just detta i brevlådan. Grät som en unge. Fyfan vad man kan sakna någon så oerhört mycket!
Men vi ses snart igen älskade du! September är fan nära nu!

Levi's

Få byxor sitter så bra som Levi's. De är perfektion i byxform. Så vad gjorde jag när jag hittade ett par för halva priset? Jo, såg till att de fick följa med mig hem och bli en del av min garderob!
Tadaa! Min nya kärlek!

My, my, my

Nu är det dags igen! En ny sminkning, tyvärr minst lika däliga bilder av den. Hur som helst fick dagens gå i lila och med inslag av grönt (ytterst ultimat om man vill framhäva gröna ögon!)
Nämen vadå suddig??



It's time for a champion

Att musik kan beröra på alla möjliga sätt, det vet vi alla. Därför delar jag med mig av en av mina favoriter. Denna man har skapat låtar som vandrat rätt in i hjärtat och satt sig där. Denna är en ny favorit, spelas så fort jag sätter mig i bilen.

You're my golden sunshine

Pratat i flera timmar med bästa. Om allt. Känns så mycket bättre nu. Solen börjar leta sig fram. Livet är faktiskt rätt underbart ändå.

So the beat goes on

Är dessa coolaste ungarna eller vad?



Ser grym rock-potential i dem! Haha

I don't wanna go home

Drog på Wheels med några nära och hamnade i himlen.
Drömmen.
Kände mig sjukt hemma och alla man pratade med var så grymt trevliga och framåt! Trivdes som fisken i vattnet kan jag lova! Ville aldrig åka därifrån.

RSS 2.0